Tento futuristický karbonový karavan s párty palubou vypadá úchvatně

Romotow, to je karavan, který jste ještě neviděli. Ohromující a moderní design, který nechává za sebou krabicovité a těžkopádné cestovní přívěsy. Jedinečný obývací prostor, který se rozprostírá z chráněného exteriéru s důmyslným automatickým otáčením. Navrženo novozélandskou architektonickou a interiérovou firmou W2 v roce 2012. Maximální využití prostoru, až o 70 % větší podlahová plocha. Patentovaná inovace pro novou generaci outdoorových dobrodružství.

Romotow je zcela unikátní design, inspirovaný funkčností švýcarského armádního nože. Je dostatečně lehký na to, aby jej bylo možné táhnout, a po zaparkování lze jeho podlahovou plochu zvýšit o 70 % až na neuvěřitelných 290 čtverečních stop otočením vnějšího pláště . na bodu vytvořit půdorys ve tvaru T s chráněnou venkovní palubou.

V zavřeném stavu měří celý přívěs přibližně 9 metrů na délku a 2,5 metru na šířku. Jeho hmotnost se může pohybovat od 3,5 do 4,0 tuny. Paluba kempu pak může být použita k lenošení a ukázat, o kolik jste lepší než všichni v kempu.

Když se Romotow otevře, odhalí plochu 22,2967 čtverečních metrů s ložnicí, kuchyní, koupelnou a obývacím pokojem. S dalšími lůžky se do přívěsu vejdou až 4 osoby. Interiér se může pochlubit také panoramatickým okenním displejem.