Lepící krepové pásky potřebují ke své práci nejen malíři interiérů

Věděli jste, že Češi patří mezi světovou špičku v počtu kutilů? Ne nadarmo se říká: zlaté české ručičky. Profesionální řemeslníci i kutilové využívají spoustu vychytávek, které jim velmi usnadňují práci, i když to tak na první pohled vůbec nevypadá. Mezi takové „drobnosti“ patří také lepící krepová páska. Bez lepících krepových pásek se rozhodně neobejdou malíři a designéři pokojů, ale mají i další využití.

Ochrana před poškozením a zašpiněním

Lepící krepové pásky slouží k oblepení nábytku, stěn, podlahových lišt a obložek při provádění designérských a malířských pracích. Oblepená část je chráněná před poškozením a potřísnění.

Součástí lepící krepové pásky je nejen kvalitní krepový papír, ale také speciální rozpouštědlové lepidlo, které nezanechává žádné stopy při odstraňování.

Více velikostí pro různé povrchy

Na webu s velkým výběrem obalových materiálů jarico.cz objevíte čtyři základní šíře lepících krepových pásek – 19 mm, 25 mm, 30 mm a 50 mm. Délka je u všech variant stejná – 50 m. Šíře lepících krepových pásek je přizpůsobena různým velikostem povrchů, což o mnoho usnadňuje manipulaci.

Další využití lepících krepových pásek

Možná vás překvapí, že lepící krepové pásky využívají ke své práci nejen řemeslníci. Mezi dalšími odběrateli velkoobchodu JARICO jsou průmyslové a umělecké školy. Studenti používají lepící krepové pásky při vytváření výkresů a různých projektů. Využívají přitom toho, že lepící krepové pásky nezanechávají žádné stopy na jejich výtvorech.

Kde objednat nejen lepící krepové pásky

Jarico.cz má ve své nabídce všechny čtyři standardní velikosti lepících krepových pásek. Kromě nabídky lepících pásek objevíte na webu potravinářské a gastro obaly, hygienické a čistící prostředky, průmyslové obaly a mnoho dalšího.